Om imorgon inte kändes så oändlig.

Sitter och stirrar in i väggen, i tron om att bli trött, ganska snart. Jobbade natt igår, och i och med det inte riktigt så trött som jag önskar. Blev halvsleten en sväng förut, men ett par kaffekoppar och ett par gapskratt senare med Jonna dog den tröttheten ut. En sväng runt Karlstad har vi klarat av idag också, till båtbytiken bland annat och därav kvällens roliga ämne ;), för att fixa en massa saker till vovvarna som vi behöver för att kunna börja köra igång med dragträningen ordentligt, ska bli sjukt kul. Nu ska de kräken få jobba. Resten av kvällen kikade vi på lite bilder, lite planer för nästa år. Jag ser fram mot en mysig vinter, Sälen om en månad, skidor med vovvarna osv., men även turer man vill på till våren.

Imorgon ska det tränas vovve. Det var ett par dagar sedan vi gjorde nått ordentligt. Jag märker av det på mina killar, som brottas, härjar, och lever rövare i största allmänhet. Planen är ett konkurrens spår, ett kort hårt spår och även träna vidare på markeringar som vi blev tipsade om på sista träningen. Då var första gången vi testade på små grundövningar inför frisöket, och de trodde att jag kunde gå snabbt fram med den vovven, med mycket kamplust och arbetsvilja, den lille flåbusen! Jämnt och fint skall har han och även avstånd till figgen, däremot har han tendens till att gå upp på bakbenen och även röra sig lite. Willebus ska få gå spår, med klöv fast utan blod. De spår han har gått iår är inte många, så han kommer bli glad.

Natti.


Tiderna förändras och man slutar aldrig att förundras.

En bra helg har jag att se fram emot, massa roligheter med mina töser, och tackar fan för att jag har dem. Dessutom är långeman här nu också, har saknat honom så mycket.



Min ungdom kommer aldrig igen
Jag har så mycket förstånd att förlota än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv.


Till allas glädje.

Så slapp mattarna vara hängiga efter utekvällen i lördags. Jag och ett glatt gäng töser var ute på galej, tro det eller ej. En rolig kväll, men jag tror faktiskt promenaden dagen efter var snäppet bättre, eller jag vet. Det där med sup o va gla är nog inget för mig ändå. :)
Vi tog en tur med våra underbara fyrbenta, jag och J, som tog ca 3 timmar. Ganske ok på bakfyllan, lite trött är man ju ändå.




"se till och ta ett fint kort, sista innan minneskortet är fullt"


De två som älskar varandra..

Jag skulle vilja veta hur det är praktiskt möjligt, att en så fin liten varelse, kan lyckas med de mest fantastiska saker på bild. Han är defenitivt allt annat än bildskön, den godingen.
Natten nu. Sov gott alla trötta.


Lös problemet.

Iväg på SÖFen tidigt torsdag morgon. En helg pröppad med hundträning från morgon till kväll. Hem söndag eftermiddag, raka vägen till bädden för att sova några timmar innan nattskift, upp efter fyra timmar och iväg på lektion. Bara att gilla läget. Snacka om att få bekänna färg. Nu är jag trött och go kan jag lova. Nöjd med vovvens prestation knallar jag alldeles strax bort till sängen, och tro det eller ej men jag är ledig i morgon. På min lediga dag drar vi åter till skogen för lite träning, men en lätt sådan, sedan ett par dagar ska grabben få vila, långpromenader och lite löpning endast så hjärnan får komma ikapp.
Han var så duktig den lilla ulven, men på kvällarna var han absolut nöjd med att krypa upp och lägga sig vid mina fötter och sova natten lång för att på morgonen sedan givetvis vara lika laddad som alltid. Och idag stod han på huvudet i väskorna och blicken frågade när vi skulle åka, inte en meter fick den rackaren som svar, hans morsa är helt slut.
Och i morgon kommer min långnäsa hem igen, saknar honom jäääättemycke. De förgyller mina dagar, alltid.

Givetvis var det bara min grupp som kletade in ansiktet i smörja. Övertrött och eländig skrattade jag ganska gott åt mig själv när jag tittade mig i spegeln. :D Farre fick en klick på nosen för sakens skull, men han smälter in rätt bra bland höstlöven. ;)
Har haft en rolig helg!
Go natt.