Underbara varelse.

Alla dessa tankar var tydligen bra att ha bara man sorterar dem rätt. Här sitter just nu en lycklig matte till en galet sprallig vovve. Idag var dagen som passade mig och Farrax som hand i handske, vi har nämligen fått det vi strävat efter så länge. Ett förstapris på 190,5 poäng vilket ledde till en första placering av de 15 ekipage som deltog.
Ska sannerligen passa på att gratta mitt nervvrak till kusin som jag blev mäkta impad över. Lugn och fokuserad tog de hem en delad femteplats med 153,5 poäng trots en nolla, som blev pga dåligt väder. Men det tar de garanterat nästa gång.
Dagen började i hysteri. Sara hittade inte stamtavlan och mig ringde de till från jobbet och frågade om jag ville jobba, och då känns det givetvis jobbigt att tacka nej. När vi sedan ska tanka bilen för att sedan dra till klubben, gick inte tanklocket att få upp. Vi fick, stressade som få, flänga iväg till odd's bilar där Simon jobbar, för att i runda slängar bryta upp det. Sagt och gjort, i  med bensa och sedan flög vi vidare till Kil. Sara med alla sina tvångstankar om "tecken" gjorde att vi båda tvivlade på utgångsläget med tanke på en helt ofattbart kaotisk dag. Till råga på allt fick Sara startnummer 13, en fredag som denna med skitdåligt väder!
Nu är vi helt slut av kaffe, brist på mat samt alla nerver som spelar spratt.
Nix, nu är det föa. Nästa gång slår vi in framrutan och gör en repris. ;)
Hejs.

Alla dessa tankar.

Som finns i skallen just nu. Önska att man kunde lämna dem hemma när man åker iväg, men så lätt är det inte. Har svårt att bestämma mig vilken känsla jag ligger inne med. Japp, så är det och så förblir det garanterat.
Tack o hej.

Frukostrast eller sovmorgon?

Sitter på jobbet och har frulle nu, men jag håller verkligen på att somna här på morgonkvisten. Vad av denna trötthet? Jo, vi har haft sällskap under veckan av Sara med familj. Sena kvällar med kortspel och hundträning, försökt att utnyttja varje sekund mellan promenader, jobb och storkok för att dänga grabbarna i fyrmans.
Nu ska jag käka lite, jag har väl sprängt ut magsäcken till den dubbla storleken under dessa dagar för jisses vad vi har ätit! Något i hästväg. Bara en massa skitsaker också. Inte för att det gör något men man känner ju hur magkatarren gör sig påmind. En sak är säker och det är att kommande kväll intar jag sängposition astidigt!
Nu är det en smörgås.
Hej.

Trevlig träning med trevligt sällskap.

Har varit till klubben idag på allmänn träning och det var trevligt vetni. :) Sara och gänget är ju i Hagfors på besök så vi hann med att stri lite och så. Jag tycker träningen med Farrax funkar riktigt bra nu, vilket är så sjukt roligt.
Till morgonen bär det av mot Karlstad, jobbar 10-16 i morgon. Jajjemen, ingen är gladare än jag.
Nu är det bädden som kallar, känner mig lite grusig i ögonen.
Natti natti.

Trött hund och jag lika så.

Man vill ju alltid i slutet av dagen ha två mysigt trötta och nöjda ögon som frågar om det faktiskt inte snart är dags för kvällsmat? Men på kuppen blir man absolut trött själv. Idag var jag och Anna ute och spårade och under tiden spåren låg till sig lite tog vi en promenad. I slutändan hade vi gått ganska långt faktiskt. Nu ikväll har jag varit på klubben på möte, såg en hel den asroliga saker och mycket ska man höra innan öronen rasar av. HAHA.
I morgon blir det en sväng dit och träna, blev så sugen idag men då var inte pojkarna med. Imorgon får gänget och jag åka dit och visa hur det egentligen ska se ut. ;)
Funderade på att ta mig en springtur i morgon. Ska tvinga min lillebror till att springa med mig. Det blir inte riktigt samma tempo för honom när jag är med, han drar upp mitt tempo och jag drar ner hanns. :)


Nu ska jag natta mina guldklimpar och krypa till kojs.
Natti natti.

Trött men glad ändå.

Idag har jag varit trött för jag har somnat lite sent ett par dagar i rad och eftersom jag jobbat 7 dagar i veckan kan jag inte sova ut en morgon utan det känns som om man "halkar efter" sömnmässigt och det är lite jobbigt att komma ikapp, då jag tycker att det är tråkigt att gå och lägga mig.
Idag har jag varit till klubben och tränat med lillkillen och han är rätt skön faktiskt. Är, tro det eller ej, rätt nöjd med dagens träning.
När jag sitter på jobbet på dagarna så längtar jag verkligen efter dem. Den där riktigt jobbiga lilla byrackan. :)

Först skapade Gud mannen och sedan skapade han kvinnan, precis som jag när jag tecknar, först gör jag en kladd - kanonbra enligt mig. ;)


Fast när jag kom hem från klubben fick jag en riktigt sprätt på näsan eftersom min sambo hade gjort kvällsmat och bakat en blåbärspaj. Osmart av honom att visa den sidan efter fyra år, nu vet jag ju att han kan. :)

Men nu är det natten för både två och fyrbenta. Det är faktiskt för sent idag också om jag själv får välja.
Natti natti.


Nya krafter, nya tag.

Sedan jag började jobba har jag hållit igång från morgon till kväll hela dagarna med diverse olika aktiviteter. Motivation till tusen, som jag oftast faktiskt har. Jag tränar mina vovvar på kvällarna och det är fruktansvärt roligt, jag är ute och springer då och då, tar tag i sådant måste göra och bara tycker att det är helt ok. Trött på kvällarna är jag men förövrigt är humöret på topp för att vara jag, skulle jag vilja säga. Idag mailade jag om en lägenhet i Karlstad som jag tyckte verkade kanon, men jag antar att den inte finns kvar eftersom den har legat ute ett par dagar. Men det kommer fler.
Helgen har varit bra, något varm dock som sagt, nästan sådär så inget som är blött riktigt torkar utan allt är ständigt fuktigt.
Jag kom hem igår kväll och var då så trött att jag knappt minns att jag lade huvudet på kudden. Det är så det ska vara. Då har man fått ut mycket av sin dag och dessutom sover man gott hela natten.
Jag trivs verkligen sjukt bra på mitt nya jobb. Börjar på att förstå mig på kassan nu och det var väl inte en dag för tidigt. :)
Vovvarna ligger utslagna på golvet trots att vi inte gjort ett skvatt idag än så länge och jag sitter här och dricker vatten. Tänkte ta mig en sväng till Edebäck och köpa mig ett par nya hundträningsbrallor, eftersom att mina snart faller sönder i molekyler.


Alla goda ting är tre :)

Nu blir det till att göra någon nytta.

Fick förresten reda på idag att jag ska läsa en kurs i spanska på universitetet i Karlstad i höst. Fick nått ryck och anmälde mig. :)

Adiós mis amigos!


Nyförvärv till den vanliga vardagen.

Jobb, promenader, badturer, mat, kaffe, glass, mys och allt det där ni vet. Hundarna är något hängiga av värmen, men jag tycker att de håller i bra ändå, med tanke på 30 grader och sju stycken i en två med kök. Det går på ren vilja, eftersom vi bara njuter av varandras sällskap helt enkelt. :)

Två små prinsar.


Kärleksförklaring eller en skopa stryk?


Bara flåsande byrackor som lider av värmen. (OBS, det är frivilligt)


Solar på palyan..


Ulv i fårakläder.


Om man ligger snällt så..


får man något gott.


Mycket mys..


Massa bad..

mycket lyckat helt enkelt.

Och sist och fruktansvärt minst..

Lilla Miller..

Nix, fullt upp. Sitta här och sitta, går ju inte direkt.
Jobb idag, och jobb i morgon. Hur skönt som helst.
Hejs.

Kortfattat, kan man kort och gott säga.

Ja, det lär det bli av allt som hänt den senaste tiden. En hel del absolut katastrof tråkiga utekvällar blandade med kanonhelger, nytt jobb och allt däremellan.
På midsommar var det katastrof. Jag ville till kusten men M och J ville inte, så det blev en regnig dag i sommarstugan med god mat och glada vovvar. Senare på kvällen bar det av till Sunnemo där katastrofen var ett faktum. I samma stund som jag klev ut ur bilen ångrade jag mitt val av fest. Vi var 7 st där, i ett ljust rum som satt och glodde på varandra, blickarna sa att ingen av oss ville vara där. Åkte hem kl tolv till sängen. Därmed sätter jag punkt.
Helgen som nyss varit, var däremot en av de bättre. Galna människor och hög musik, har kärran varit proppfull med under hela helgen. På fredag till Karlstad och på lördag till Höljes. Dessutom var vi ute på sjön under lördag dag vilket var mer än kalasbra.
Och till sista punkten för idag, mitt nya jobb i Karlstad. Japp. Ni börjar hjulet snurra. Frågan är bara åt vilket håll det tar. :) Om vi börjar med lägenhet i Hagfors eller hinner hitta en i Karlstad? Jag trivs kanon, har gjort 4 dagar nu och det är många härliga människor man träffar under en dag.


Vänskap som tar slut, har egentligen aldrig börjat.