Att himlen är blå.

En fin dag med långpromenad med andra halvan av flocken.  Det har varit lugnt och uppskattat. Pysslar här hemma, lagar mat och lyssnar på Lisa Ekdahl - denna underbara människa. Imrgon däremot blir det jobb, på Stadium i stan, mycket spännande.
Dessutom blir det lite träning på fredag med vovvarna och det ska bli kul. Nu har det vänt och jag känner mig heltaggad. Kanske för att vi är ett litet gäng här i Karlstad som kan träna tillsammans.

Lisa Ekdahl ~ Med kroppen mot joden.


I förbi farten.

En liten snabb uppdatering skall nu ske med trötta ögon. Har jobbat varenda dag nu ett tag och det är helt underbart. Inte bara det utan det har varit fullt ös på jobbet de flesta dagarna och då är det så roligt. Idag började jag 12, så jag hann sova och ta en lång härlig tur med grabbarna runt orrholmen i snön och de var galna av lycka. På isen här i Viken är de redan ute med skidskor och susar omkring men jag tror jag väntar någon månad till innan sparken kommer fram eftersom jag är lite halvt livrädd för att vistas på isen oavsett dess tjocklek.
Under veckan nu har jag inte så mycket jobb, än så länge, men jag och några brudar från jobbet ska träffas och dricka lite glögg och baka. Julbak är väl för mysigt vettni.
Jag och Sara bakade lussekatter halva natten under helgen och snackade massa smörja så nu har jag ett par påsar i frysen som jag är och snattar i om kvällarna. :)
Idag när vädret var så fint skulle jag ta ett fint kort på Wilthon tänkte jag, eftersom jag ska göra förstoringar på mina tre fina gossar, fast kameran var olyckligtvis kvar i Hagfors. När jag satt och skulle välja ut bilder på vovvarna hittade jag ett fint kort på Phoenix, ett på Farrax men inget på Wilthon. Antingen sover han eller så flyger han omkring som en yr höna den lille mannen. Dessutom har han ju en tendens till att de så korkad ut.


Troll nummer ett..


Troll nummer två, där man sällan får med hela honom..


och skönheten som aldrig riktigt blir bra på bild. :)

Nu är klockan läggdags i stugan och det snarkas redan för fullt. Får se till morgonen om jag får något samtal från jobbet, om så inte så ska kusin vitamin klippa mig då mitt hår är så långt nu.

God natt.


Very nice, fågelbajs.

Ja, dagen idag har varit så härlig. Fint väder och energin har varit på topp. Pysslat här hemma, varit ute på stan en sväng, tagit en lång promenad med min älskade lille snorunge. En sväng runt Orrholmen blev det och lillemannen sprang och lekte hela tiden, det är livet på en pinne det.














Fast, säg den glädje som varar. På vägen hem hittar han någon form av 'avföring' av troligtvis fågel och slänger sig hejdlöst på rygg. Han lyssnar trots detta på mitt tokvrål som jag la av och skyndar sig upp på fötter igen. Eftersom jag var på god väg fram till brottsplatsen skyndar han sig att äta upp det istället. Ja men gissa om jag var så irriterad så att knäskålarna darrade. Utan att ta i den stinkande stinkbomben frågade jag med halvgråtande röst vad i hela stora havet han höll på med?!

Nej men det visste han inget om, bara att det var en hemsk upplevelse eftersom att fågelbajskorven hoppade på honom och sen rätt ner i kistan. En sådan skådis hörreni. 
Nu ligger här bredvid mig en blöt, sovande golden. Ingen skada skedd, vi båda var i behov av en dusch men man blir så lett när allt håller på att hända. Fast tur att det går över inom loppet av ett par sekunder.

God mat står i ugnen och när allt det är uppätet ska jag läsa lite läxor är det meningen. Jag trivs så bra här, jag har fått så mycket energi tillbaka. Jag saknar givetvis mina polare. Fast, jag åker hellre hem för att träffa just dem så i morgon åker jag till Hagfors är det tänkt, egentligen för att ta med det sista hem men jag hoppas kunna träffa gänget och träna lite också. :)
Ha en trevlig dag. 

Från då.

Här kommer lite gamla kort som vi haft på två minneskort som inte gått att föra över till datorn förrän nu.

Jag ock Wille i hans hemska ungdom. :)

 


Observera den svansen.


Älskar det här kortet. Blev hejdlöst glad när det hoppade över till min dator. <3


Långnäsan spanar i kanoten. :)



Det fanns massor av bilder, men det var några av mina favoriter. :)


Snabba ryck.

Mellan packande, promenader, fest och jobb ska jag bara försöka slänga in ett par ord. Min lägenhet är så mycket jag och jag älskar den! Öppen och fin vilket är bra med hundarna och allt. Har varit lyckligt lottad att få jobba mycket nu och det är kalas skönt.

En sak som jag borde haft ett par minuter till övers för är att berätta att min saluki är Svensk Viltspårschampion!
Gjorde vårt sista prov förra veckan och klarade det så bra. Han gick så säkert min lille långnäsa.


SE VCH Badavie Joy to the World

Sitter hemma hos Sara och väntar på att hon ska komma hem. Känner för att ta en sväng med mina underbara hundar.
Hejs.