Julpynt och gul glögg.

Inatt var jag och Jonas uppe till 3 för ingen av oss var alls trötta. Ännu mindre trött blev man ju när man satt och plockade i julsaker och drack årets glögg. God var den men jag tycker inte att glöggen ska vara gul utan vanlig glöggfärg. Gick här och rotade och myste och lyssnade på julmusik. Det som jagar mig är att min gubbe inte är hemma på jul och jag vet inte ett dugg hur jag kommer ställa mig till den saken. På måndag är det måndag och jag gillar inte tanken.

Ett grisöra kanske? =)


En något mer ivrig liten rackare!


Där borta inspärrad på självaste jul sitter en liten råtta!

Phoenix var inte riktigt med på att en äcklig lillebror skulle hjälpa honom att öppna alla hans paket. Så för julfridens skull fick Farre vara inne i sitt krypin just under utdelningen av klappar. Farrax fick ju så klart också paket, små bäbispaket! Vilken mysig jul det var förra året. Hoppas på att den kan bli helt ok iår också, dock uan Phoenix, som visserligen finns med mig varje dag och inte minst på jul - älsklig. Min Jonas som befinner sig påtok för långt bort enligt mig hoppas jag kan ha det så bra som möjligt på jul, jobbigast är det nog för mig och gossarna här hemma. Tur man har sina nära som kan hjälpa oss att fördriva tiden.
Puss på er.

Badhus mm.

Idag har vi varit som barn igen och lekt i badhuset, jag, Jonas, Simon och Sara. Kul som tusan. Men ack så trött man blir. Jag och Jonas åkte hem och åt upp en hel form med lasagne och sedan gjorde jag negerbollar som jag inte ätit på en hel evighet. Sprängmätt sitter vi här och myser framför brasan med Idol på i bakgrunden.

Vart är Simon?

Haha. Ja, fast det är tur han har mig och de andra grabbarna som han kan stötta sig mot. :)
Vi ses i morgon gott folk för då är det grillad korv som gäller!
Puss på er.


Svinsjuk, hypokondrisk eller förkyld?

Ja, svår fråga. Sitter här hemma medan sambon är på träning. Vi toksomna båda två en timme i soffan efter maten så jag känner mig något piggare nu. Kände att jag var konstig i halsen när jag vaknade i morse och nu sitter jag här med hjärtklappning och frossa. Alltså, jag har inte tid med något av det just nu. Blir deppig nog av att bara tänka tanken. Råkade ha på tv4 förut när det var nyheter och hörde då att Värmland var det mest drabbade området i hela Sverige så då kan ni ju tänka er - jag ställde en diagnos på mig själv på mindre än nån sekund. Tillståndet förvärrades, om man säger så. Gick då från lite torr i halsen till svinsjukan. Vi får se vad dagen i morgon säger.
Dagen igår gick i alla fall utmärkt. Min sötnöt var så duktig. Kanske berodde på att han sov. Men fast han sov, så gick svansen när han låg på bordet och hörde Annikas röst. Han är för skön. Jag var ännu mer nervös än vad jag trodde att jag skulle vara men de sa att det såg bra ut och det behövde matte få höra för att inte tjata huvudet av den trevliga personalen på Solstadens. Alla fyra som var där från kullen fick med sig en tumme upp hem och det var ju en lättnad.
Han var så trött hela kvällen igår, men han tog ikapp varje sekund idag vill jag lova! Idag har han varit minst sagt svårhanterad.
Trevlig helg gott folk!

Röntgen i morgon.

I morgon är dagen som jag både längtat efter på samma gång som jag fasar för den. Min guldklimp ska röntgas. Ska bli skönt att få det gjort samt att veta om jag ska tänka mig för hur vi tränar, när vi tränar, var vi tränar och framförallt vad vi tränar. Spännande dag men jag kommer vara så nervös så käär nön. Sö o sej.
Håll en tumme för en super nervig matte.


Mattes lellveck..

Min älskling lagar mat åt mig så jag får lov att börja med mina sysslor innan mitt taskiga samvete kryper på!

Hej o hå.


Härliga dar.

Kalaskalas. Ett kalasbra kalas alltså. Jag, Jonas, Malin och Erik fick för oss i lördags att vi skulle åka till Karlstad och gå ut. Vi kom dit vid 22.30 och spelade lite biljard, och hade hur kul som helst. Sedan gick vi vidare till Glada Ankan och där var det så sjukt roligt. Jag och Malin har visserligen alltid kul men detta var en fest man inte glömmer i första taget, har ont i hela kroppen bannemej! Både igår och idag är det kämpigt men i morgon ska jag nog vara kry igen, och det var det helt klart värt. Man blir ju så sliten bara av att vara uppe till 6 på morgonen när Lisbeth är van att slockna vid 23 som senast. :) Inga bilder togs tyvärr och det är jag asledsen för idag, men vi glömde bort det helt enkelt.
Under veckan nu så kommer Sara med familj hit och ska vara här ett par dagar. Efterlängtat skulle jag vilja säga. Vi har en massa planer för våra små troll, två som fyrbenta. Skogsturer, arbete för vovvarna och en massa mys absolut.

Utslagna hjältar!

Nu är det snart mat i magen som gäller.
Tack o hej!


Nej fy.

Har suttit och fixat med lite kort nu på morgonen. Det är ju så kul alltså.
Min grabb i sina värsta skor, hittar på sånt som morsan inte tycket om! ;)

Det var i somras då jag och Jonas var och grillade vid sommarstugan som han låg på trappan och sov. Han reser sig upp och då har han lagt huvudet rätt på en cigg som någon lagt där, jag blev så snopen för varken jag eller Jonas röker så jag brast i skratt och snabbade mig att ta ett kort. Han satt lugnt kvar och det spelade inte honom nån roll att ha den där. Men självklart tog jag ju bort den direkt. De är för härliga de små liven. Han är för dum ibland den gyllene prinsen. :) Förutom igår när han rullade sig i bajs, men det var ju igår. Tur att man inte är långsint när man har en Farrax under skinnet hela dagarna! Livet vore så trist utan dessa två skitungar.



Både röker...


och snusar.. :)

Nix, ska snabba mig på nu, har mycket att göra idag!
Hej hopp.


Dagdrömmare.

En mysik promenad i ordentligt höstväder är nyss gjord. Jag och Hille med våra små busar. Mysigt om man har skitmycket kläder på sig. Nu är mina vovvar riktigt blöta och goa vill jag lova.
Jag har jobbat nu i två dagar och jobbar även i morgon vilket är kalas. Hur skönt som helst. Sitter och lyssnar på bra musik, packar det som ska packas och dagdrömmer så dagarna går så fruktansvärt fort. Kommer på då och då att jag sitter och ler och småskrattar. Känner mig dum som tåget då men kul har jag. Faktiskt väldigt nyttigt att sitta och fundera ordentligt, man får många bra idéer.

Nu blir det pannkakor för hela slanten. =)


Smak på kakan eller botad för livet?

M, just det. Frågan är den. Gällande vad, kan man fråga sig då. Har varit i Karlstad under helgen med mina tre råttor. En skitbra helg, verkligen, tiden bara försvann och nu sitter jag här hemma igen och glor ut genom fönstret som för 10 minuter sen, känns det som. En lördag med massa struntprat, affärer och ett alkoholintag som gjorde att jag var helt okontaktbar dagen efter. Alltså, helt slut som artist. Först på eftermiddan efter en pizza fixade tillståndet till sig och jag kunde börja öppna munnen utan att behöva sitta framför toan. Det var lätt ingen höjdare och jag kan inte förstå att det tog mig så hårt. Shit, aldrig varit med om liknande. Ändå drack jag minst av oss fyra och är den som vet hur kvällen slutade eftersom Jonas köpte massa öl just innan vi gick ut och gänget blev mer sliriga än nödvändigt. Men kul var det så det var värt det! Så kort sagt, botad mot fylla men mersmak på massa roligt sällskap.
Sen kan jag tillägga att snart är det blocket.se som gäller för en viss saluki. Kom hem på lunch idag och vad möter mig i dörren? En massa sågspån. Han har totalkvaddat en påse med sågspån så hela hallen var full. Kommer upp på övervåningen och i hans bädd ligger slangen som man rengör akvariet med. Men kära nån. Jag tror jag tror på sommaren, jag tror jag tror på kärleken - för att inte gå upp i molekyler!
Det är kul med hund, nån som är intresserad?

Hör då av er till Li innan Jonas kommer hem! ; )

Tur att han har husse som räddar skinnet på honom när krisens tid är inne!


Panik över en natt.

Det var så konstigt. Jag vet inte vad orsaken är helt och fullt, finner inga ord som kan beskriva magkänslan. Jag har inte kännt att jag vill läsa, men igår fick jag panik och kände att jag snart tar första bästa buss härifrån? Helskumt.
Jag vill ut och se vad som finns där, fast paniken var inte pga det, för den känslan är igenkänd. Det som är, är att hur i helvete ska det gå till? Jag är den personen som lägger ner när det blir alltför invecklat. Så nu är jag helt säker på att jag ska söka den utbildning som jag vet att jag vill gå, för nu är jag motiverad. Framförallt för att se något nytt, träffa nytt folk och bara känna att man uppskattar att komma hem igen den dagen det blir. För det är inget fel på Hagfors, fast påtok för trist för att aldrig uppleva något annat. Jag blev rädd när jag kom på att jag bara gått och drivit runt i flera månader utan att ens ha en tanke på att världen är större än såhär. Men, det kanske var det jag behövde. För nu skulle jag våga ta chansen, för Hagfors står ju kvar, om det inte faller inom de närmaste 8 åren? Det är väl bäst att låta det vara osagt.
Jag satt och funderade på hur lätt det är att gå i skolan. Mycket att göra men man har allt socialt som annars oftast rinner ut i sanden. Tala på att jag känner mig motiverad nu när jag tänker tillbaka.









En rolig tid!

Pratade med min underbara älskling och han fick mig redan på bättre humör. Blev så glad! En plan B och sen drar vi vettu. Bara att söka jobb! :)
Lev väl - håll ordning på tiden, annars är den som bortblåst!


Såld.

Som om inte jag till och med har sett de 4 Johan Falk filmerna och jag, som hatar att se på film, är helt såld. De är skitbra faktiskt. Som ett stort plus är ju att Joel Kinnaman är så kalasbra. M, det är ju tack vare han som filmen är så sjukt bra. Fast, jag kan väl erkänna att jag är lite mer såld på han än på filmen i sej.
Ska iväg till klubben snart och träna, om en timme ungefär. Det får bli sista gången för iår, sen ska grabben få vila, bara köra nått helt annat ett tag och så får vi fånga upp det till våren igen. Jag känner mig inte alls motiverad och dessutom har vi mycket att träna på efter lördagens katastrof. Han får växa till sig lite under vintern. Han behöver också lära sig att inte aktivitetsnivån behöver vara vrålhög alltid. Men både han och jag tycker ju, i vanliga fall, att det är kul och då är det ju svårt att låta bli.


Apportering minus vatten får det bli i höst.


Sliter som ett djur. :)

Men nu blir det frulle och sedan packa in odjuren och iväg. Ska städa till mina fiskar, läsa och troligtvis ut och springa en liten runda sedan. Sedan är en dag till avklarad och då är det bara 2 kvar!

Vem är du som är inne och läser här?


Uppochner.

Vaknade kl halv elva idag? Kände mig helt yr, skallen hängde inte riktigt på. Jag vet inte när jag sov så länge sist. Lagt spår med min galenskape idag och det gick så bra. Kul.
Skulle ha varit till Sara i Karlstad om hon inte skulle iväg till Stockholm på kurs. Skönt att få komma iväg lite, få träna hund på annan plats än i Hagfors med massa trevliga människor och bli lite socialiserad själv. Det är grejsaker det.

Ja, så sjukt sött litet krutpaket


och ett stycke saluki så klart..

De står och kikar efter Elvis. Snart får det bli en sväng till Karlstad innan jag blir allt för negativ.

Det positiva i det tragiska är att Jonas kommer hem på torsdag så det blir en hel dag extra! Det är liksom sådär skitbra. Wilthon är ju en hussegris utan dess like, så han sörjer fram tills maj.

Nej, nu är det läxor.