Jaha?

Den lätt tråkigaste dagen på länge. Vet att jag har en massa skolarbete som ska göras, ska in till Hagfors och fixa en del saker, men känner inte för att göra nått. Ska iväg till Karlstad, förmodligen i morgon, och stanna där tills fredag så slipper Jonas åka buss. Åker dit för att Farrax ska ha sin vaccination på torsdag för lillkillen fyller 1 år då! :)


De tre små grisarna..

Till helgen är det fullt upp med hund, hund och hund. Lördag är det funktionskontroll för F-kullen så Farrax och hans syskon ska visa vad de kan. Spännande, spännande.
Sedan på söndagen har Hagfors BK hyrt in en instruktör, så jag ska vara med utan hund. Jag valde det för jag känner att det kan vara skönt att bara få vara med och bara lyssna utan att ha med sin hormonstinna golden som ändå gör lite som han vill just nu. Det blir mycket för honom också.
Nu ska jag väl bita i det sura och göra något vettigt för nu har jag varit lat nog så länge..
Hejs.


Fredag.

Betyder alltså att Jonas kommer hem idag! En efterlängtad medlem av familjen av bårde två och fyrbenta. Wilthon stod och tittade ut genom fönstret hur länge som helst sist jag körde honom till flyget. Lade hakan på fönsterbrädet och sedan stod han där och väntade på pappa, som kommer hem vid 7 ikväll!
Mys mys mys.
Innan dess ska jag och Anna till klubben och se till att alla små råttor är trötta tills ikväll så man kan se på Idol utan fyra ögon suktandes efter ögonkontakt.

Wilthon spårar, linan har fastnat och Sara sliter för att trassla ut den.


På med vovvekläder och iväg så det händer nått nån gång. Kan ju erkänna att det inte hänt sådär skitmycket för mig idag inte! Än så länge. Men jag har en hel del grejsaker som ska göras innan jag tillåter Lisbeth att hoppa ner i soffan under filten till Idol.

Hej då, ha en trevlig helg alla glada.


Heldag i skogen med Anna och vovvarna!

Kalasbra dag idag. Var hemma och mixtrade lite i morse och vid kl 3 fick jag åka in till Hagfors för att köpa nya album till mina kort då de tydligen var 11x15. Sedan åkte jag till travbanan och inväntade Anna. Fika först så klart men sedan så lade vi ut spår åt alla vovvarna, fikade igen och sedan gick vi våra spår. Gick berydligt bättre än i måndags i varje fall. Han gick över en apport men det blåste så mycket så det är inte konstigt. Han har ju så klart fortfarande för högt tempo imellanåt men det är nog bara att gilla läget.
Under helgen blir det iväg till Sunne för att titta på jaktprov, för snart blir det licens!
Nu kallar bädden och jag somnar snart på stående fot.
Hejs, ittan.


Golden springer i Grums, och Filipstad.

Det räcker så som förklaring kan jag tro. :)
Lördag hade vi kammat hem en pallplats lätt som en plätt om han bara fixat platsen. Han reagerade starkt på två hundar som rök ihop bakom oss så han kom ikapp mig och lade sig så snällt berdvid mig. De ska ju klara en sådan sak helt klart, men han har krånglat på platsen ett par gånger på träning och jag såg tendenserna när jag skulle lämna honom. Han låg stilla på platsen i Filipstad men då flippade han ur istället, lite för överladdad. Och resultatet blev en 5 placering och golden i hela Filipstad. Pinsamt värre. Jaja, han är ju bara barnet, ett mycket irriterande sådant då jag vet att han kan! Men båda dagarna fick vi fina ord från domarna. Något lugnare så kommer han bli en riktigt bra hund sa de, så jag får väl gå på det då!
Hej då.


Dagen innan imorgon.

Det är idag och imorgon ska vi till grums och tävla. Vore snällt om ni ville hålla en tumme kanske.
På morgonen var jag bort till Hille och Anders och de små trollungarna. Jag och Hille tog en tur i skogen med vovvarna och barnen var också med. Det är allt bra sött med barn. Det är en jävla tur att nästan alla mina kompisar har barn så man kan låna från alla håll. För själv har jag ju fullt upp dygnet runt så det räcker med att låna än så länge. Sitter just nu och lyssnar på bra musik och funderar på hur mitt liv såg ut för 5 år sedan. 5 år är inte mycket om man tänker efter, fast ändå är det en hel del då det har hänt så mycket. Det lär ju hända en hel del de kommande 5 åren också så frågan är hur mitt liv ser ut då, om jag ens bor kvar?

Ibland mår man bäst av att inte fundera så mycket på hur det ska bli framöver, heller inte gräva i det som redan varit. Det är nog bäst att göra som jag gjort hittills, inte lyssna på vad alla säger utan bara göra det som känns rätt för dagen.
                                                   

                                   En sådan har jag garanterat om 5 år...

Just nu känns det kanon med en promenad, få rensa huvudet lite!

Hejs.


Män kääär nönn?!

Igår när jag och Sambon Sara var ute på en lång, till en början skön, kvällstur så kom ett gäng sådana där människor som får en att tänka hemska tankar. Vidriga var de.
De skällde som hundar för att få våra hundars uppmärksamhet och var så jävla äckliga. Gick nära alldeles inpå oss och sa något otrevligt på halvusel svenska. Jag är inte den som är mörkrädd men vägen hem till Sara var inte så trevlig. Långt skitigt hår och det där ni vet.

Och dessa ser ju inte livshotande ut direkt...

Nu ska jag åka iväg till Sara med ett stycke matlåda och sedan dra mig hemåt, eller snarare till klubben. Ska dit och kolla av en gång innan helgens tävlingar om han tänker göra det jag ber honom om. :)
Ha det bra allihopa och se er för om natten.
Hejs.

Förresten kommer min Jonas hem i morgon!

Mysigt men långtråkigt.

Idag har varit en dag då jag gjort hur mycket som helst, men ändå haft alldeles för mycket tid över till att fundera på hur tråkigt det är att vara själv. 
Mellan 09.00 och 12.00 var jag och Anna vid klubben och tränade. En nyttig träning som gav mycket så Farrax skötte sig och var mer uppmärksam än han varit ett tag.
Vid 12.00 gick jag och Malin ut en liten, liten sväng.
I med lite bränsle i form av kyklinggryta.
Till Hille och tog en promenad med hundar och barn.
Jag och Farrax tog en promenad och han badade lite.
Lagade mat.
Städade undan här hemma.
Och nu soffan och Idol, dipp och morötter.

Trots detta har jag varit rastlös. Det måste bero på att inte Jonas är hemma och skitar ner, så det finns helt enkelt inget att tvätta, plocka iorning eller ett storkok på spisen!

Hoppsan hejsan lillebror!

Igår var jag hem till min lillebror så han fick hjälpa mig med alla kort som inte blivit framkallade på 1½ år. Har tänkt i månader att jag ska göra det men har bara väntat på bättre tider. Ska åka till expert nu och lämna in skivorna. Har fullt upp hela dagen idag och det är skönt för mig som är en renrasig sällskapsgris! Annars går jag förmodligen här hemma och räknar timmar tills lilleman kommer hem! :)
Jag är så glad att har jag mina vovvar som håller mig sysselsatt från morgon till kväll.

Tack o hej.


Min saluki är godkänd eftersökshund!

Nu vill jag bara berätta att min Wilthon klarade anlagsprovet i viltspår. Jag är så nöjd över min vovve ska ni veta. Bra poäng och bra kritik så nu är det bara att jobba vidare.
Idag åkte Jonas igen och det är mindre roligt denna gång. Eftersom jag jobbade hela förra veckan så gick det bra men nu när jag sitter hemma är jag inte så kaxig längre. Har just varit ute på en morgontur i fint höstväder med Malin och ska äta late frulle nu.
Hejs.