Tuff brud i lyxförpackning.

Mysiga morgon. Gick direkt, vid 8 tiden, ut med vovvarna på morgontur. Jag ryckte i farten med mig borste och sax och hoppades på att jag skulle göra någon nytta, vilket jag faktiskt gjorde! Hundarna är trimmade. Så gott som färdiga iallafall. det kommer ju alltid fram lite småsaker ett par dagar efter. Så fina så. Jag började klippandet igår men blev avbruten av en trevlig tjej med en jaktistik. En liten röd, lugn och bestämd fröken var detta. Matten frågade om de fick hälsa på varandra och till min stora förvåning svarade jag ja. Detta händer inte ofta. Men efter att hundarna fått sina frikomandon så fann Wilthon och den röda damen varandra direkt. Hon gjorde något tappert försök att leka med Farre, som tog mitt varsågod på fel sätt, nämligen att det var fritt fram att ta min vante och ge sig på matte åt den söta damen. När han hälsat där sprang han omkring med min vante och hade ingen större lust att dela med sig av den inte utan var helt nöjd med att storebror trog hand om bruden. Wilthon blev helt kär, och det var besvarat. När vi skulle skiljas åt höll jag på att få med mig två röda tokar hem. :) Wille tyckte nog att vi skulle byta bort lillebror.

Nemen?! Lätt det snyggast jag sett. ;)

Biljetterna är bokade, nu jädrar ska vi bli fyllda med kunskap tills det runner över, ut genom öronen. :)
Ja, om den tuffa bruden i lyxförpackning var den söta fröken fräken på promenaden eller jag och Sara iklädd något stor militärutrustning låter vi vara osagt. :)
Tack o hej.


Rullande dagar och ivriga dårar.

I min vardag händer en hel del minsan men inget dokumenteras. Under veckan nu har jag varit ledig en del, och igår, dagen till ära, tränades det hund. Mindre lätt med en tickande bomb som tvingats till att ta det lugnt i två veckor pga klobrott. Första vändan ut ur bilen har jag förträngt, eftersom han var totalt okontaktbar. Han tog sig för med de mest konstiga saker så jag orkade varken hålla mig för skratt eller hålla fokus. Men andra vändan gick väl sådär, men det var otroligt roligt och härligt att få komma igång igen. Nästa gång får promenaden komma före träningen, så inte de små fyra spelar honom ett spratt.
Wille ska iväg på årets första utställning den 27/3 och det ska bli spännande.
Idag har jag jobbat lite, men innan det blev det en lång härlig promenad i solen och det var helt underbart. Vaknade 7,30 i morse och ute sken solen. Hur härligt är inte det? Nu börjar den bästa tiden på året, när man får börja planera inför vår och sommar. Många planer har man och det är bara att hoppas på att några går i lås.
Om en och en halv vecka bär det av mot Halmstad i två veckor, med blandade känslor givetvis. Min hemlängtan börjar nog när jag kliver på tåget vid station, här i Karlstad. Men något ska jag väl lära av detta också.
Hejs!

Lite av varje.

Bland febertoppar och allt annat så har jag och Farrax på förmiddagen ägnat oss åt lite vittring här inne i vårt krypin. Nu börjar det hända saker, han börjar fatta poängen. Det har varit lite svårt just med pinnar, eftersom vi tränat det en del i spåret och även använt dem vid lite andra små övningar. Men han är inte dum inte utan börjar sakna men säkert på att tänka efter. Även jag börjar tänka efter givetvis, eftersom jag inte lärt in detta någon gång förut så är det inte det lättaste för mig heller att veta hur jag ska förmedla min tanke. Men vi har kommit en bit påväg och det är riktigt roligt!
Det tog minsann på krafterna på en febrig Li som har en tendens att tycka synd om sig själv i ett sånthär tillstånd. Det får bli ryggläge en liten stunf och sedan börja ta tag i dagen.
Ha en bra dag och njut av solen åt mig också.