Rastlös och halvvilsen.

Sitter just nu hemma och funderar på vad jag ska fördriva min tid med. Tror att jag ska gå ut en sväng. Lyssnar på musik och funderar på framtiden. Bra eller dåligt vet jag inte än men jag vet att jag känner mig inte bekymrad utan mycket positiv, förväntansfull liksom.
Min saluki blev i alla fall trea i sin klass med CK igår. Jag är nöjd eftersom det var 12 stycken. Helt ok. Men nu är han helt slut och ligger i soffan och snarkar.
Hejs.

Sur gubbe.

Jag har nyss badat min älskade saluki, som faktiskt ska på utställning med Marie i morgon. Tro det eller ej, har gjort slag i saken. I alla fall så blev han som vanligt skit sur och kommer förmodligen inte prata med mig de närmaste timmarna. Han ligger i sängen och surar just nu och jag la över honom en filt eftersom han fryser när han är blöt, i hopp om försoning. Men icke, han tittade på mig under lugg, och tyckte väl att jag skulle gå och göra nån nytta. Det är så roligt, oavsett art ser man en röd tråd för det manliga könet genom världens alla varelser. ;)

Surdegen Wilthon..

Nå väl, ni får väl hålla en tumme i morgon.
Jag tror husses tumme väger tungt, för han saknar honom mycket, det märks. Det roliga är, att han springer upp och tittar i sängen först, om han möjligtvis ligger där. :)
Nu får det snart bli juni!


Långtur och mysrys.

M, jag och Malin drog med våra tre vovvar till travbanan och gick en långis. Mycket härligt för vovvarna att springa och få bli riktigt trötta. Vi med för den delen, visserligen.
Nu har jag lagat mat och snart kommer Malin hit och så ska vi se på film och mysa lite.
Var ute på prommis med Hille och gänget igår, en 2 timmars rutt i skogen. När vi gått ett tag kommer det tre killar till och hänger på, nämligen Ingrids tre gossar, så det var trevligt. Innan jag såg att det var Ingrid och vovvarna funderade jag så klart på vem det var som stod och nosade min kille i rumpan, ännu en svart, med något längre päls. :)

Enda bilden då alla är med. :) Salukin i spetsen.

Dammsugaren och duschen väntar, och har gjort det ett tag. Vill inte göra varken det ena eller det andra. Känner för att gå runt här i min skitiga lägenhet och vara skitig. :)

Hejs svejs.


Jag tänkte, men tänkte om innan jag hann tänka klart.

Ja, idag skulle jag ha gått upp och tagit en långtur bort mot rissberg för där har jag inte gått på månader. Men jag tittade ut och konstaterade att det förmodligen var ganska kallt. Jo men visst, -18. det är inte kul på något ställe. Därför kissade jag kundarna och behöll morgonrocken på. Tänkte till och med kyrpa till kojs igen och läsa lite, bara för att totalvägra mot det absolut skitkalla därute. Hundmys, det är helt ok efter frullen det.
Ikväll ska jag till Anna och käka lite, det blir super mysigt.
Nix, nu har jag fått i mig den slemmiga gröten så nu är det vrålmys.

En mysigt tråkig dag.

Har gått omkring här hemma och rotat och skrotat, pratat i telefon och lagat mat. Haft sådär riktigt långtråkigt men mysigt. Vovvarna är nöjda efter en tur på isen i morse. Sover som bara den.
Har pratat med Magda i evigheter, alltid lika roligt. Prata skit och skratta åt allt vad det är. Jag blir så avis på henne bara. :)
Men jag får sätta mig och läsa och tänka på att det är de tunga böckerna som tar mig framåt. Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och lyssnar på musik, efter att ha rullat köttbullar och stampat potatismos. Det är grejsaker det.
Måste ju dela med mig av lite bilder från tiden då Jonas var hemma.

En söt sak.


Sibban helt enkelt..


Nej tyvärr, hon är min..

Glad som en speleman..


Den helt klart bästa bilden, jag ser totalt livrädd ut.

Detta var då resan till Idre, vilket kanske var minst lika roligt som själva spannturen. Dessa samtalsämnen, ja, bara fantasin sätter gränser och gränser finns inte att uppbringa.


En snygg ung herre..



Se så mysigt, tösa vettu.


Söt är ju bara förnamnet, min lillkille.


Härligt härligt.

Och så var det förstås en massa annat pådrag som party och grejer, men allt finns inte med på bild tyvärr. Men vi hade som sagt sjukt härliga dagar!


Hemlängtan men längtar bort.

Jag har varit i Karlstad i en hel evighet som sagt. Mysigt var det, men klart man längtar hem tillslut, till sitt. Men när jag väl kommer hem så längtar jag bort igen, inte just till Karlstad kanske, men till nånstans. Det kan ju vara så att jag inte är missnöjd med situationen på annat sätt än att det är min afghan jag längtar efter. Det är så tomt här hemma. Det börjar bli riktigt jobbigt nu.
Har varit på buggkurs idag och jisses så roligt det är. Börjar på koll på det nu.
Nån ropar, jag tror garanterat att det är bädden som kallar.
Vovvarna ska kissa sen är det natta här på 7c.
Natti natti alla glada.


Dålig stil.

Ja, det är jag villig att hålla med på. Jag har verkligen inte suttit vid datorn sen den 4, i stort sett. Men idag flyttade Jonas ut, och ensamheten in. Ungefär så kan jag säga att det kändes, lite milt beskrivet. Det har varit 11 sjukt roliga dagar fulla av skräpmat och sjuka diskussioner. Vi har nämligen större delen av dessa dagar haft finbesök av Sara, Simon och Elvis. Allt ifrån hundspann i idre till vrålmys i sängen, 4 pers och 3 vovvar. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Lita på det vettja. Igår tog vi ner en stor madrass och så låg vi i den alla frya och såg på Baksmällan, på bakfylledagen. :)
Bilder från brakmyseriet kommer vid ett senare tillfälle, för snart ska jag iväg på buggkurs.
Senare bär det av mot Karlstad.
Min gubbe for iväg idag kl 15.15, dagarna sulade förbi så fruktansvärt fort, exakt så som jag trodde att jag skulle tänka.

Ett dygn kvarstår.

Innan Jonas hoppar ur taxin här hemma. Inte många timmar kvar. Undrar faktiskt hur Wilthon kommer reagera, han som aldrig säger något.
Nu ska jag in till Hagfors och handla hem det herren har önskat ha i kyl och frys tills han kommer hem. Det mesta behövs nog handlas hem, har inte direkt ätit stora mängder sen november. :)

Hussegris.

Hejs.


3 långa dagar.

Nu är det bara tre dagar kvar innan husse kommer hem!
Efterlängtat.