Hobby sökes?

Nu är min bebis hemma och det är så trvligt så. Han är i princip redan rumsren känns det som! inte så mycket som en droppe kiss här inne. Allt ute, perfect. Full av liv och allt funkar med de andra vovvarna också. Jag är supernöjd.
Något som tydligen inte funkar är att lämna Phoenix hemma själv (med Wilthon som tydligen inte duger som sällskap) på kvällen, vilket bara hänt att vi gjort en gång. Fick mig en blåsning av grannen. Han hade ylat en helgnatt mellan tolv och två. Han var ingen trevlig typ, men hon gick det väl att prata med. Det kan ju eventuellt vara så att det är ganska nytt att bo här, men visst ska de inte låta så ändå, men en gång? Det var ju över en månad sen dessutom. Men jag förstår dom, det låter inte så trevligt vill jag lova. Nått jag glömde nämna var att deras barn är uppe på vår trappa och håller på med hundarna när jag inte ser och Phoenix tycker inte om barn och har aldrig gjort, och behöver inte göra heller. Men det ser de nog när ungen kommer hem med hål i näsan. Eller, så kanske de läser det här, vem vet? Jag orkar tyvärr inte tjafsa med grannar. Hon sa att hon inte ville klaga, utan bara säga det så vi visste om det eftersom hon tyckte det var väldigt jobbigt. Man kan tolka det på flera sätt beroende på hur de säger det. På henne verkade det som att det inte var någon större fara, men han, ett riktigt påhopp faktiskt. Man behöver ju inte vara otrevlig, vilket jag upplevde att han var. Jag har ju inte direkt sagt åt dom att väcka hela kvarteret. Det som var det roliga var att de hade full koll på vad jag och Jonas gjorde den kvällen. Måste ha haft mycket tråkigt.


Här är i alla fall min lilla snutt...

Ok, jag kan väl erkänna att jag ibland har lite kort stubin, men lite får man nog tåla. Med facit i hand, jag gillade våran gamla grotta bättre än var jag trodde. Där var det alltid någon som förde småväsen på nätterna. Man får ju faktiskt vara med på det, men naturligtvis i viss mån. Men ändå vet man ju vart ribban ligger så det är ju bra, så man har regler att gå efter.

Med vänliga hälsningar / Li med flock.

I morgon!

är den stora dagen gott folk! I morgon kommer lillen hem till Uddeholm. Hur ska man orka sova inatt utan att vakna en gång i timmen för att titta vad klockan är! Ojoj. Jonas jobbar natt så han kommer ju sova ett tag till morgonen vilket gör att vi inte kan åka så tidigt som jag skulle vilja. Kommer bli hur kul som helst då kusin vitamin får hem sin Elvis om två månader. Elvis föddes faktiskt igår förstår ni. Kul att vi kommer kunna träna hund tillsammans. Samt att jag ringde min vän Amanda som också har valp, vi skulle ses nån dag och det blir skoj!
Frågan är vad bröderna här hemma kommer tycka. Gammelgubben kommer bli sur och grinig, men mellanbrodern kommer nog troligtvis fatta att han inte är så liten längre, Han kommer bli snopen. Minst sagt intressant. De är vana vid lugn och ro de.

Bröderna djup, sitter vid sjön och tittar på svanarna en morgon i november..

Nej, bäst att gå och lägga sig så det blir morgon någon gång!
Natti, natti.

Akut!

sugen på godis! Sedan jag flyttade till Uddeholm har jag inte ätit i princip något godis och sådant. Idag däremot fick jag ett akut godissug! Jobbigt faktiskt, då det är en bit till närmsta butik. Som tur var skulle Jonas in till stan med saker till lillebror och jag tvingade honom att springa in på OK. Det är ganska bra att bo här med tanke på det. Man små handlar inte nuförtiden. Förut bodde man ju granne med ICA och det var lite för lätt att kila dit. Dessutom låg thaiköket och pizzerian alldeles intill också. Inte länge än ett stankast. Men men, nu är det andra tider.
När jag och mormor var ute på promenad idag kändes det att det var vinter. Förbannat kallt var det, men skönt med snö och jag klagar inte, bara man har kläder därefter är det kanon. Jag värmde mig lite med att titta på massa mysiga kort från resan som jag och Jonas gjorde i somras. De kan jag titta på hur många gånger som helst och jag tröttnar inte. Första gången jag var utomlands och det var hur härligt som helst! Flyga var dock inte min grej.

Gubben, som är på lite dåligt humör idag, men i Santorini var han dock glad och söt.

Jonas jobbar natt, och det är så tråkigt.
Hej hopp.


Absolut!

att jag skulle ha viljat bli med ut på kallelas igår! Men min mage ville visst inte det. Uaa, så ont den gjorde, såndär magkatarr de kallar det. Jag kan inte fatta varför jag fick det heller, det får man ju när man är stressad säger de, och jag har väl aldrig varit stressad så vitt jag vet. Men det är väl nått omedvetet. Det kan ju bero på att jag är såå förväntansfull på att få hem min lilleman. Men i varje fall satt jag här hemma själv medans Jonas jobba kväll och tittade på Stjärnor på is samt Svensson Svensson och tyckte lite synd om mig själv.
Men idag har det varit kanon. Magvärken gick över och så var jag och Hille ute en lång stund med hundarna i skogen. Härligt, härligt! Något som var mindre härligt var att hundarna fyndade maginnehåll från älgkalvarna de sköt under jakten. Så där stod de och smaskade ett bra tag. De luktade bokstavligen vidrigt när vi kom hem, då de lagt öronen i all den där smörjan. Mm, det är kul att ha hund, som Jonas skulle ha sagt det!
Då vi kom hem från turen och jag tagit itu med vovvarna, drack jag varm oboy, som jag inte har druckit på flera år, och åt lussekatter som Hille var så snäll och kom in med till oss! De var alldeles nygjorda, tillochmed varma när hon kom in med dem! Mums! Dom var efterlängtade och hur goda som helst. Därför fick jag ännu mer julkänslor än jag hade innan! Jag älskar nämligen julen. Vara hemma hos mamma och lillebror och baka och grejer.
Så nu jag har just gått upp ur ett varmt bad och ska börja greja lite här hemma så gubben blir glad när han kommer hem från jobbet, där han sliter för brödfödan. Hm.
Kikade igenom några kort och hittade detta söta, på Wilthon och morbror Olle. Whilton tycker om Olle, jag tror att det beror på att det nästan bara är Olle som tycker om Wilthon!


Två nyvakna gossar..


Hejs.



Jo men visst!

Ganska skön dag idag måste man väl säga! Till att börja med tog jag mig en morgonrunda med vovvarna ner till badplatsen här i Uddeholm och tog lite fina kort på de små odjuren när de lekte och hade skoj. Sen vid tolv tog jag och Hille en lång skogstur. Wilthon fick leka med Vinken vilket han tycker han är så roligt! Han har i princip sovit hela dan och gör det fortfarande, bara bytt bädd någon enstaka gång. Det tycker vi andra i familjen om! Då vet man att han är nöjd och belåten..
Nu ska jag snart slita Jonas från burken och åka in till stan och handla och sedan, medan han tränar, ska jag hem till min kompis Sandra. Det blir så trevligt så. Det var ett tag sedan faktiskt, med närmare eftertanke.


Phoenix spanar på fåglarna..

5 dagar kvar! Sen är vila ett minne blott..
Svejs!


Jajjemen!

Man måste ju sysselsätta sig med något i väntans tider. Men eftersom jag inte förstår mig på detta riktigt så får det räcka med att slänga in ett litet kort på min salukipojke som är 2 år!


Wilthon efter att ha sprungit.. ett bra tag.

Så, natti.