Absolut!

att jag skulle ha viljat bli med ut på kallelas igår! Men min mage ville visst inte det. Uaa, så ont den gjorde, såndär magkatarr de kallar det. Jag kan inte fatta varför jag fick det heller, det får man ju när man är stressad säger de, och jag har väl aldrig varit stressad så vitt jag vet. Men det är väl nått omedvetet. Det kan ju bero på att jag är såå förväntansfull på att få hem min lilleman. Men i varje fall satt jag här hemma själv medans Jonas jobba kväll och tittade på Stjärnor på is samt Svensson Svensson och tyckte lite synd om mig själv.
Men idag har det varit kanon. Magvärken gick över och så var jag och Hille ute en lång stund med hundarna i skogen. Härligt, härligt! Något som var mindre härligt var att hundarna fyndade maginnehåll från älgkalvarna de sköt under jakten. Så där stod de och smaskade ett bra tag. De luktade bokstavligen vidrigt när vi kom hem, då de lagt öronen i all den där smörjan. Mm, det är kul att ha hund, som Jonas skulle ha sagt det!
Då vi kom hem från turen och jag tagit itu med vovvarna, drack jag varm oboy, som jag inte har druckit på flera år, och åt lussekatter som Hille var så snäll och kom in med till oss! De var alldeles nygjorda, tillochmed varma när hon kom in med dem! Mums! Dom var efterlängtade och hur goda som helst. Därför fick jag ännu mer julkänslor än jag hade innan! Jag älskar nämligen julen. Vara hemma hos mamma och lillebror och baka och grejer.
Så nu jag har just gått upp ur ett varmt bad och ska börja greja lite här hemma så gubben blir glad när han kommer hem från jobbet, där han sliter för brödfödan. Hm.
Kikade igenom några kort och hittade detta söta, på Wilthon och morbror Olle. Whilton tycker om Olle, jag tror att det beror på att det nästan bara är Olle som tycker om Wilthon!


Två nyvakna gossar..


Hejs.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback