Kortfattat, kan man kort och gott säga.

Ja, det lär det bli av allt som hänt den senaste tiden. En hel del absolut katastrof tråkiga utekvällar blandade med kanonhelger, nytt jobb och allt däremellan.
På midsommar var det katastrof. Jag ville till kusten men M och J ville inte, så det blev en regnig dag i sommarstugan med god mat och glada vovvar. Senare på kvällen bar det av till Sunnemo där katastrofen var ett faktum. I samma stund som jag klev ut ur bilen ångrade jag mitt val av fest. Vi var 7 st där, i ett ljust rum som satt och glodde på varandra, blickarna sa att ingen av oss ville vara där. Åkte hem kl tolv till sängen. Därmed sätter jag punkt.
Helgen som nyss varit, var däremot en av de bättre. Galna människor och hög musik, har kärran varit proppfull med under hela helgen. På fredag till Karlstad och på lördag till Höljes. Dessutom var vi ute på sjön under lördag dag vilket var mer än kalasbra.
Och till sista punkten för idag, mitt nya jobb i Karlstad. Japp. Ni börjar hjulet snurra. Frågan är bara åt vilket håll det tar. :) Om vi börjar med lägenhet i Hagfors eller hinner hitta en i Karlstad? Jag trivs kanon, har gjort 4 dagar nu och det är många härliga människor man träffar under en dag.


Vänskap som tar slut, har egentligen aldrig börjat.

 

 



Kommentarer
Postat av: Hille

Grattis till jobbet, va skoj : )

2010-07-07 @ 07:57:58
URL: http://www.nogg.se/winken

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback