Deppo.

Jag sitter här hemma i min ensamhet och tycker synd om mig själv. Jag har tråkigt trots att jag har en hel del att göra. Jag ska fixa med min uteplats, måla väggmotiv till Heidi, läsa i min hypertjocka bok och så skulle jag behöva städa här hemma. Men inget faller mig i smaken, om nu Lisbeth ska komma fram en väng. Skittråkigt alltihop. Just nu i varje fall. Annars tycker jag att det är jättekul att rita, men idag duger inget. Även igår var jag på skitdåligt humör då Jonas, på en jättefin dag utan fotbollsträning och hundträning, tar en skogspromenad med sin ? fast jag frågat honom i månader om vi inte kan ta med oss vovvarna och ta en ordentlig tur i skogen. Istället tar han med sig sin arbetskamrat som han sett hela dagen och går ut i skogen i två timmar medans jag snällt får vänta hemma hos min mor. Wilthon hade turen att få bli med men Farrax fick vara hemma i Uddeholm och mig fick som sagt mamma passa. Så jag och Farrax fick roa oss lite när jag kom hem, innan vi skulle hoppa i bädd.
Jaja, ok, jag tänte ändå ta en långtur med vovvarna, samma runda, i morgon. Problemet är att jag är lite rädd för björn.

Det vore något det, på mitt livs tråkigaste dag, att få åka tillbaka till Santorini. Se så glad jag var.

Men jag får nöja mig med att se på roliga kort från den resan, då jag för dagen inte ens har råd att köpa mig en korv med bröd.

Men jisses så jävla sur. Nej, kaffet är nu klart så jag får väl trycka i mig ett par koppar och hoppas på att jag känner mig lite mer positiv efteråt. Men ibland är det skönt att ha sådana dagar då allt är tråkigt, så man uppskattar det roliga livet lite mer.
För egentligen har jag det hur bra som helst. Sitter och tittar på hus. Vilka fina ställen det finns.

När jag läste inlägget, vill jag bara påpeka att ? är en man (troligtvis). Det lät lite mörkt.

Hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback