Utställning.

Imorgon ska hela familjen till Filipstad på hundutställning. Det är förstås Wilthon som ska ställas, då Farrax är en hund vars utseende inte tilltalar nån utställningsdomare direkt. Stora, vita golden som numer liknar pyrenéer ska det vara. Men men. På ett jaktprov passar han förmodligen lite bättre.

Idag har jag och Anna varit ute och lagt spår. Farrax skötte sig sådär om jag ska vara petig. Han slarvade i början för han tog det riktigt bra på slutet med tanke på vind och underlag. Om han hade haft ett lugnare tempo hade matte varit nöjdare. Sedan åkte vi till klubben och tog en fika. Kanon dag.

Även apporteringen har börjar lossna lite. Har några små övningar att träna nu vilket känns bra, kul att komma igång lite. Tur att jag har kompisar som lägger ner tid på att lära mig saker och ting, då detta med apportering är en hel vetenskap. Jag ska låna en bok av Anna för att se om jag blir lite klokare tänkte jag, men hon ska inte tro att kom slipper mina idiotfrågor för det, tror snarare det blir fler.

Håll en tumme för i morgon!

Om man räknar bort mina stövlar är det ett jättesött kort, men dock lite suddigt..

Nu ska vovven badas.

Hejs svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback