Hoppas få stanna.

Hemma, menar jag då. Det har varit en hel del åkande fram och tillbaka till Karlstad de sista dagarna. Just kommit hem från, förhoppningsvis, den sista turen nu. Fick åka tillbaka på måndag då två stygn gått upp. På vägen ner fick han på något sätt tag på de stygn som satt kvar och plockade vart enda ett. Han hade tratt, men en saluki kan ta mig tusan allt. Hela trampdynan hängde och det glipade mer än jag orkar titta på. Knäna var som studsbollar och ansiktsfärgen som bortblåst. Fick fram några väl valda ord i kassan som jag tror frågade efter hjälp, en snabb sådan. Jag tror de tänkte mer på mitt tillstånd än Willes när de rappade på, då jag kan tillägga att han inte var döende. Hemskt var det.
Ihopsydd på nytt, med mer babletter innanför västen sover han nu så skönt i sin bädd. Jag ska slänga iordning något ätbart och sedan plugga gärnet.

De två som hatar att de älskar varandra.


Dessa har haft roliga dagar. Nyttig träning mitt i stan med massa folk, lydnad vid klubben och en massa snos och mysiga promenader. De tackar för annu en tur till Karlstad.

Sitter och kikar på lite fina bilder. Ojoj, antingen är de hemskt bildsköna eller så är jag en jävel på att fota. ;)



Kommentarer
Postat av: Anna

Läser din oxå Li!! Hoppas din hund bli bra... kram

2010-03-18 @ 10:52:26
URL: http://sunnemo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback